28.4.12

Puuha-suunnitelmia kesälle

Hiljaista on ollut kirjoittamisen osalta täällä blogissa. Eipä ole ollut aikaa, mutta ei intoakaan. Alkuvuosi hurahtanut töissä ja opintojen parissa. Jos vuoden puolitoista vielä rutistaisi niin olisi paperit kädessä. Vierähtänyt jo muutama vuosi YLI ensin aiotun... Noh, elämässä on muutakin ja sattuu ja tapahtuu.
Ihanaa, kun kevät on jo näin pitkällä! Aurinkoa ja valoa piisaa ja ruohokin vihertää. Se tietää sitä, että kaikenmaailman kevätprokkikset alkavat pyöriä päässä. Nyt on terassi puunattu odottamaan lämpimiä kesäisiä säitä, grilli kuorittu pressujen alta ja kalusteet aseteltu. Kodin lisäksi odottaa oma möksä (iso mummonmökki-rintsikka) taas pihahommia, ränninkorjausta ja muuta tuunausta. Saa nähdä josko etelä-pääty saisi tänä vuonna uutta punamultaa pintaan. Mieli tekisi kovasti alkaa remppaamaan myös vanhaa pihasaunaa, joka joskus on laitettu pois käytöstä, muuri purettu jne. mutta taitaa olla liikaa tälle kesälle. Matkaakin möksälle on pari tuntia. Kuinka pitkiä ajomatkoja teillä on mökille?
 
Toisella möksällä odottaisi vetokuntoinen asuntovaunu remppaa / uutta sisustusta. Sitä olen suunnitellut jo useamman vuoden, mutta aina on tullut jotain muuta. Vaunu ei ole kovinkaan ruotoisessa kunnossa, mutta ah niin ihanat 90-luvun roosan väriset plyyssi-istuimet ja roosan väriset pitsiverhot eivät jaksa innostaa. Kaappien ovet ja kalusteet ovat myös ysäriä ja ne taitaa olla pyökinväriset, joissa "ihanat" koristelistat. Sisustus tulee olemaan raikasta modernia retrohenkistä ja tietenkin mustavalkoista. Jotain väriläiskää voisi myös laittaa, turkoosia tai raikkaan vihreää ehkä. Minkähänlaista lattiaa sinne voisi asentaa, joka kestää kylmät kosteat talvet? Laminaattia? Muovimattoa? Nyt siellä on muovimatto, joka lähtee vaihtoon. Onko jollain kivoja linkkejä tai vinkkejä asuntovaunun laittoon? Alla muutama kuva vaunusta.


Astro vm-89


Vaunussa on roosa teema, tosin ei mun jäljiltä...

Tarkoitus olisi maalata kaapin ovet ja seinät, mutta harmittaa ovissa nuo listat. Vähän liian romanttista mulle.

Roosa teema jatkuu, tarkoituksena olisi päällystää nuo penkinpäälliset, laittaa uudet verhot, maalata kaapit(?), lattia vaihtaa ja lampun varjostin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Saatat pitää myös näistä:

---