14.8.11

Syksyn projekteja

Muutamia projekteja, jotka odottavat syksyn viileitä iltoja. Keittiöön tulee vanhoihin Kumelan lasipurkkeihin jauhot, makaroonit ym. kuivat aineet. Ja rakas Dymo pääsee taas naksuttelemaan tunnuksia. Tällä hetkellä purkkeja on minulla vain muutama, mutta tarkoitus on saada niitä vielä muutama. Varastossa odottaa vanha 50-luvun teakin värinen työtuoli, jolle pitäisi tehdä jotain. Jos vaikka päällystäisi vain istuin osan mustavalkoisella raitakankaalla vai maalaisiko koko tuolin kiiltävällä mustalla. 

Ikean tauluhylly, johon tarkoitus ruuvata musta String pocket hylly. Ja vihdoin Arabian vanhat kupposet löytävät paikkansa.

Ihanaa, kun alkaa illat jo pimenemään. Tässä pari tuunattua lyhtyä, jotka löytyi euron alekorista. Olivat alkujaan kirkkaan vihreät ja saivat spreijattuina uuden lookin.

Ystävän vintillä on näitä ihanuuksia vielä lisää. Näissä vielä tuo alkuperäinen metalliklipsi, jonka todennäköisesti otan pois, jotta purkit mahtuvat päällekkäin. Jokainen purkki saa myös oman "nimen" dymolla.

Tähtityyny huuto.netistä ja printti tyyny Hemtexistä. Niiden kaveriksi tulossa vielä mustavalkoraitainen tyyny, kangas Ikeasta. Päiväpeitto Hemtexistä.

Näille pitäisi keksiä jotain uutta lookkia, mutta mitä? Ovat alkujaan Sisustus IN:stä.

Sängyn yläpuolella oleva hylly kaipaa jotain uutta myös. Haaveilen tähän jotain pirtetä taulua tai kylttiä, mutta sopivaa ei ole tullut vielä vastaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentista!

Saatat pitää myös näistä:

---